EPIZÓDOK

Lépten-nyomon léptek és nyomok… ki tud itt kiigazodni?! A Hargitai Medvepásztor és hűséges talajmenti szakértője, Lepcsi kutya egészen biztosan! Ha Te is szeretnéd megismerni az erdők lakóinak titkos életét, klikkelj legújabb, ‘Nyomkereső’ című online sorozatunk weboldalára, cserkelj velünk és tanulj meg olvasni a jelekből! www.nyomkereso.filmdzsungel.tv

1.rész A vaddisznó fürdőszobája A nyomok egy hamisítatlan erdei Spa-hoz vezetnek, ahol az is kiderül, hogy egy jó kis wellnessre nem csak a sörtéseknek van szüksége. 2. rész A dörgölőzésről szakszerűen Wellness után irány egy masszázzsal egybekötött gyantakezelés. A fenyőgyanta bőrre juttatása (3in1) javítja a vérkeringést, frissíti az elmét, ráadásul még a parazitáktól is megvéd. 3. rész Kovbojok és Berci bácsik A medvék bizonyára egyetértenek a tudósokkal abban, hogy a feromon a csábítás művészetének elengedhetetlen feltétele. A medveparfüm 100%-ban bio, nem tartalmaz mesterséges összetevőket és adalékanyagokat, ráadásul a fajfenntartáson kívül a mozgáskoordinációra is jótékony hatással van. 4. rész Hálószoba titkok El tudják képzelni, hogy valaki 500 – 600 kilósan ipari alpinistákat és cirkuszi akrobatákat megszégyenítő képességekkel legyen megáldva? A nyomok bebizonyítják, hogy a lehetetlen olykor igenis lehetséges… 5. rész Tenyeres-talpas építőmesterek Bemutatkoznak a földház, sőt! földvárépítészet nagymesterei, akik még egy jó kerti budi elhelyezéséről sem feledkeznek meg. 6. rész Vörös társbérlők Ki ne használná ki a lehetőséget, hogy pedáns építők által kivitelezett otthonban lakjon. Ráadásul olyanban, ami nem csak kényelmes és biztonságos, hanem saját játszóterével és homokozójával még az izgága kölyköket is lefoglalja.
Nyomászott és szövegelt: Moraru Norbert-Petrica, Rendezett és vágott: Silimon Emese, Szerkesztett: Takács Rita, Hangkevert: Tamás Zsolt, Ötlet: Stodulka Péter, Stúdióvezető: Brinner Zoltán, Producer: Tóth Zsolt Marcell A websorozatot a Filmdzsungel Stúdió készítette, a Médiatanács támogatásával, a Magyar Média Mecenatúra Program keretében.